ПрАТ "Володимирецький молочний завод"

Код за ЄДРПОУ: 00446960
Телефон: (03634)2-56-08
e-mail: volmoloko@emitent.net.ua
Юридична адреса: 34300, Рівненська обл.,Володимирецький р-н, смт. Володимирець, вул.Сагайдачного,88
 

Річний звіт за 2011 рік

Інформація про збори акціонерів

Інформація про загальні збори акціонерів

чергові
29.04.2011
82.1520000
Розглядалися питання згiдно з порядком денним:

1.Про затвердження рiшення прореорганiзацiю (припинення шляхом перетворення)Вiдкритого акцiонерного товариства "Володимирецький молочний завод"у Товариство з додатковою вiдповiдальнiстю "Володимирецький молочний завод" та призначення комiсiї по реорганiзацiї (припинення шляхом перетворення)Вiдкритого акцiонерного товариства "Володимирецький молочний завод" у Товариство з додатковою вiдповiдальнiстю "Володимирецький молочний завод.
2.Про порядок та умови обiгу акцiй у статутному фондi Вiдкритого акцiонерного товариства
"Володимирецький молочний завод", що реорганiзується, на частки у статутному фондi Товариства з додатковою вiдповiдальнiстю "Володимирецький молочний завод".
3.Про строк оцiнки та викупу акцiй в акцiонерiв Вiдкритого акцiонерного товариства "Володимирецький молочний завод".
4.Про затвердження Положення про порядок припинення ВАТ "Володимирецький молочний завод" шляхом перетворення у Товариство з додатковою вiдповiдальнiстю "Володимирецький молочний завод".
У зв'язку iз змiнами до Закону України "Про акцiонернi товариства" вiд 03.02.2011р., якi набули чинностi 02.03.20121р., було запропоновано не приймати рiшення про реорганiзацiю Вiдкритого акцiонерного товариства "Володимирецький молочний завод" та призначення комiсiї по реорганiзацiї i не голосувати по рештi питань порядку денного, уповноважити директора ВАТ "Володимирецький молочний завод" здiйснити скликання загальних зборiв акцiонерiв, на вирiшення яких винести питання про дематерiалiзацiю акцiй ВАТ "Володимирецький молочний завод" та змiну найменування Вiдкритого акцiонерного товариства "Володимирецький молочний завод" на Приватне акцiонерне товариство "Володимирецький молочний завод".
За дане рiшення голосували одноголосно.
Перелiк питань порядку денного затверджувався виконавчим органом, додатковi пропозицiї не надходили. 
** У відсотках до загальної кількості голосів відповідно до статуту товариства.

Інформація про загальні збори акціонерів

позачергові
10.06.2011
88.1880000
Порядок денний:

1.Обрання голови та секретаря загальних зборiв.
2.Обрання членiв лiчильної комiсiї.
3.Про переведення випуску акцiй ВАТ "Володимирецький молочний завод" з документарної форми iснування в бездокументарну форму (дематерiалiзацiя випуску) та затвердження Рiшення про дематерiалiзацiю.
4.Затвердження нової редакцiї статуту Приватного акцiонерного товариства "Володимирецький молочний завод" у зв'язку iз приведенням дiяльностi ВАТ "Володимирецький молочний завод" у вiдповiднiсть iз вимогами Закону України "Про акцiонернi товариства". Про уповноваження особи на пiдписання статуту Приватного акцiонерного товариства "Володимирецький молочний завод" вiд iменi акцiонерiв ВАТ "Володимирецький молочний завод".
5.Обрання органiв управлiння ПрАТ "Володимирецький молочний завод" та затвердження внутрiшнiх положень про них.
6.Про припинення дiї договору на ведення реєстру вiд 03.11.2004 року, укладеного з ВАТ "Рiвне-Реєстр".
По 1 питанню порядку денного обрали голову та секретаря зборiв
Рiшення було прийняте одноголосно.
По 2 питанню порядку денногообрали обрали членiв лiчильної комiсiї.
Рiшення було прийняте одноголосно.
По 3 питанню порядку денного вирiшили: Перевести випуск простих iменних акцiй випущених у документарнiй формi в бездокументарну форму iснування та затвердити Рiшення про дематерiалiзацiю.
Вирiшили обрати: депозитарiй, який буде обслуговувати випуск акцiй Приватне акцiонерне товариство "Всеукраїнський депозитарiй цiнних парерiв" (ЄДРПОУ 35917889);
зберiгач, у якого емiтент буде вiдкривати рахунки в цiнних паперах власникам акцiй Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю "Захiдний реєстр" (ЄДРПОУ 2324805).
Рiшення було прийняте одноголосно.
По 4 питанню порядку денного вирiшили: Змiнити найменування Товариства з Выдкритого акцыонерного товариства "Володимирецький молочний завод" на Приватне акцыонерне товариство "Володимирецький молочний завод" затвердити статут Приватного акцыонерного товариства "Володимирецький молочний завод" у новiй редакцiї та уповноважити директора вiдкритого акцiонерного товариства "Володимирецький молочний завод" на пiдписання статуту Приватного акцiонерного товариства "Володимирецький молочний завод" у новiй редакцiї вiд iменi акцiонерiв Товариства.
Рiшення було прийняте одноголосно.
По 5 питанню порядку денного вирiшили: Створити наглядову раду Приватного акцiонерного товариства "Володимирецький молочний завод" у складi 3(трьох) осiб, гловою наглядової ради обрати Герасимчука Вiктора Олексiйовича, членами наглядової ради Герасимчука Олексiя Вiкторовича, Зiнька Мирослава Петровича, обрати директором Приватного акцiонерного товариства "Володимирецький молочний завод" Чугай Зою Владиславiвну, а ревiзором - Кухтюк Лiдiю Олександрiвну, затвердити внутрiшнi положення про загальнi збори, ро наглядову раду, про виконавчий орган, ревiзора, посадових осiб Приватного акцiонерного товариства "Володимирецький молочний завод".
Рiшення було прийняте одноголосно.
По 6 питанню порядку денного вирiшили: Припинити дiю договору на ведення реєстру вiд 03.11.2004р., укладеного з ВАТ "Рiвне-Реєстр".
Рiшення було прийняте одноголосно.
Порядок денний затверджувався виконавчим органом товариства. Додатковi пропозицiї не надходили. 
** У відсотках до загальної кількості голосів відповідно до статуту товариства.