|
13.4. Інформація про обсяги виробництва та реалізації основних видів продукції
N з/п |
Основний вид продукції* |
Обсяг виробництва |
Обсяг реалізованої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим. **) |
у грошовій формі (тис.грн.) |
у відсотках до всієї виробленої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим. **) |
у грошовій формі (тис.грн.) |
у відсотках до всієї реалізованої продукції |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
1 | молоко та молочна продукцiя | 238.5 тонни | 1229.2 | 35 | 238.5тонни | 1229.2 | 12 | 2 | масло вершкове | 23.5 тонн | 810.9 | 5 | 23.5 тонни | 810.9 | 8 | 3 | сир сичужний | 22.6 тонни | 790.3 | 4 | 22.7 тонни | 791.9 | 8 | 4 | спреди та сумiшi | 129.2 тонни | 2320.1 | 19 | 131.3тонни | 2646.8 | 26 | 5 | сир кисломолочний | 56.5тонни | 1094.5 | 8 | 56.7тонни | 198.4 | 11 |
13.5. Інформація про собівартість реалізованої продукції
N з/п |
Склад витрат* |
Відсоток від загальної собівартості реалізованої продукції (у відсотках) |
1 |
2 |
3 |
1 | сировина | 68.5 | 2 | переробка | 10.5 |
|