ПрАТ "Володимирецький молочний завод"

Код за ЄДРПОУ: 00446960
Телефон: (03634)2-56-08
e-mail: volmoloko@emitent.net.ua
Юридична адреса: 34300, Рівненська обл.,Володимирецький р-н, смт. Володимирець, вул.Сагайдачного,88
 

Річний звіт за 2014 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 28.04.2014
Кворум зборів** 84
Опис Розглядалися питання згiдно з порядком денним: 1.Прийняття рiшень з питань порядку денного проведення загальних зборiв акцiонерiв. 2.Звiт директора про пiдсумки фiнансово-господарської дiяльностi товариства за 2013 рiк та затвердження звiту. 3.Звiт Наглядової ради за 2013 рiк та затвердження звiту. 4.Звiт Ревiзора за 2013 рiк та затвердження звiту i висервку Ревiзора. 5.Затвердження рiчного звiту та балансу за 2013 рiк. 6.Розподiл притутку i збиткiв товариства. 7.Про припинення повноважень членiв Наглядової ради. 8.Обрання голови та членiв Наглядової ради. 9.Затвердження умов договорiв, що укладаються iз членами Наглядової ради,встановлення розмiру їх винагороди та призначення особи, уповноваженої на пiдписання договорiв з членами Наглядової ради. 10.Припинення повноважень Ревiзора. 11.Обрання Ревiзора. 12.Попередне схвалення правочинiв, якi можуть вчинятися товариством. 13.Внесення та затвердження змiн до статуту товариства. По всiх питаннях порядку денного були прийнятi позитивнi рiшення одноголосно. Перелiк питань порядку денного затвержувавсь виконавчим органом. Пропозицiй щодо питань порядку денного не надходило.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 12.08.2014
Кворум зборів** 82.15
Опис Перелiк питань порядку денного: 1.Обрання лiчильної комiсiї. 2.Обрання голови та секретаря загальних зборiв. 3.Затвердження порядку денного та регламенту загальних зборiв. 4.Обрання голови та членiв Наглядової ради. Рiшення по всiх питаннях порядку денного приймалися одноголосно. Перелiк питань порядку денного затвержувавсь виконавчим органом. Пропозицiй щодо питань порядку денного не надходило.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 12.12.2014
Кворум зборів** 100
Опис Порядок денний: 1.Обрання лiчильної комiсiї загальних зборiв. 2.Обрання голови та секретаря загальних зборiв. 3.Надання Загальним зборам акцiонерiв згоди (схвалення) на внесення змiн до Кредитного договору №62/КЛ/14 вiд 07.07.2014р. з ПАТ "КБ "Премiум". 4.Про затвердження правочинiв, якi укладенi товариством в перiод з 10 листопада 2014 року до дати проведення цих Позачергових Занальних зборiв акцiонерiв Товариства з ПАТ "КБ "Премiум". 5.Попередне схвалення правочинiв, якi можуть вчинятися Товариством протягом не бiльше як одного року з дати прийняття такого рiшення, в тому числi з ПАТ "КБ "Премiум". Рiшення по всiх питаннях порядку денного були прийнятi одноголосно. Перелiк питань порядку денного затвержувавсь виконавчим органом. Пропозицiй щодо питань порядку денного не надходило.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.