ПрАТ "Володимирецький молочний завод"

Код за ЄДРПОУ: 00446960
Телефон: (03634)2-56-08
e-mail: volmoloko@emitent.net.ua
Юридична адреса: 34300, Рівненська обл.,Володимирецький р-н, смт. Володимирець, вул.Сагайдачного,88
 
Дата розміщення: 04.04.2017

Річний звіт за 2016 рік

V. Інформація про посадових осіб емітента

1. Інформація щодо освіти та стажу роботи посадових осіб емітента

1) посада* Директор
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Стельмах Михайло Федорович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або код за ЄДРПОУ юридичної особи СР, 386410, 10.03.1998, Дубровицьким РВ УМВС в Рiвненськiй областi
4) рік народження*** 1965
5) освіта*** вища, Житомирський сiльськогосподарський iнститут
6) стаж роботи (років)*** 33
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав*** Голова СВК "Озерський"
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 01.08.2011, Термін дії повноважень посадової особи згідно Статуту не визначений.
9) опис Здiйснює керiвництво поточною дiяльнiстю товариства у вiдповiдностi до Статуту товариства та посадової iнструкцiї. Оплата проводиться згiдно штатного розкладу, винагорода в натуральнiй формi не надавалась. Посадова особа обiймала свою посаду протягом всього звiтного перiоду. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа не має. Стаж керiвної роботи - 21 рiк, загальний стаж роботи - 33 роки. Протягом останніх п'яти років обіймав посади обiймав посади: - агроном СВК "Озерський", - голова СВК "Озерський" У товариствi працює за сумiсництвом. Обiймає посаду голови СВК "Озерський" адреса: 34331, Рiвненська обл., Володимирецький р-н., с.Озеро. Акцiями товариства не володiє.


1) посада* Голова наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Удовенко Костянтин Сергійович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або код за ЄДРПОУ юридичної особи д/н, д/н, д/н
4) рік народження*** 1985
5) освіта*** Вища, Львівський політехнічний
6) стаж роботи (років)*** 12
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав*** Юрис "ТЕРРА ФУД"
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 08.12.2014, Посадову особу обрано терміном на 3 роки.
9) опис Посадова особа згоди на розкриття паспортних даних не надала. Виконує обов'язки у вiдповiдностi до Статуту товариства. Винагорода у т.ч. в натуральнiй формi не надавалась. Посадова особа обіймала свою посаду протягом всього звітного періоду. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа не має. Стаж керiвної роботи - 3 роки, загальний стаж роботи - 12 років. Протягом останніх п'яти років обiймає посаду юристконсульта ТОВ "ТЕРРА ФУД". Акцiями товариства не володiє.


1) посада* Член наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Тарасюк Валерий Миколайович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або код за ЄДРПОУ юридичної особи д/н, д/н, д/н
4) рік народження*** 1977
5) освіта*** Вища, Східноевропейський національний університет імені Лесі Українки
6) стаж роботи (років)*** 17
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав*** Юрис Рожищенської філії "ТЕРРА ФУД"
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 12.08.2014, Посадову особу обрано терміном на 3 роки.
9) опис Посадова особа згоди на розкриття паспортних даних не надала. Виконує обов'язки у вiдповiдностi до Статуту товариства. Винагорода у т.ч. в натуральнiй формi не надавалась. Посадова особа обiймала свою посаду протягом всього звітного періоду. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа не має. Стаж керiвної роботи - 3 роки, загальний стаж роботи - 17 років. Протягом останніх п'яти років обiймає посаду юриста Рожищенської філії ТОВ ТЕРРА ФУД". Акцiями товариства не володiє.


1) посада* Ревiзор
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Ковальчук Ніна Степанівна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або код за ЄДРПОУ юридичної особи д/н, д/н, д/н
4) рік народження*** 1957
5) освіта*** Середнь спеціальна
6) стаж роботи (років)*** 32
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав*** майстер ПрАТ "Володимирецький молочний завод"
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 28.04.2014, Срок на який призначено посадову особу 3 роки.
9) опис Посадова особа згоди на розкриття паспортних даних не надала. Виконує обов'язки у вiдповiдностi до Статуту товариства. Винагорода у т.ч. в натуральнiй формi не надавалась. Посадова особа обiймала свою посаду протягом всього звітного періоду. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа не має. Стаж керiвної роботи - 7 років, загальний стаж роботи - 32 роки. Протягом останніх п'яти років обiймала посаду майстра ПАТ "Володимирецький молочний завод". На даний час є пенсiонеркою.


___________

* Якщо інформація розкривається стосовно членів наглядової ради, додатково зазначається, чи є посадова особа акціонером, представником акціонера, представником групи акціонерів, незалежним директором.

** Зазначаються у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних. У разі ненадання згоди посадової особи на розкриття паспортних даних про це зазначається у описі.

*** Заповнюється щодо фізичних осіб.

2. Інформація про володіння посадовими особами емітента акціями емітента

Посада Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи Кількість акцій (шт.) Від загальної кількості акцій (у відсотках) Кількість за видами акцій
прості іменні прості на пред'явника привілейовані іменні привілейовані на пред'явника
1 2 3 4 5 6 7 8 9
РевiзорКовальчук Нiна Степанiвнад/н, д/н, д/н56551.222673625655000
Усього 5655 1.22267362 5655 0 0 0

___________

* Зазначаються у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних.