ПрАТ "Володимирецький молочний завод"

Код за ЄДРПОУ: 00446960
Телефон: (03634)2-56-08
e-mail: volmoloko@emitent.net.ua
Юридична адреса: 34300, Рівненська обл.,Володимирецький р-н, смт. Володимирець, вул.Сагайдачного,88
 
Дата розміщення: 17.04.2018

Річний звіт за 2017 рік

V. Інформація про посадових осіб емітента

1. Інформація щодо освіти та стажу роботи посадових осіб емітента

1) посада* Директор
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Луковець Галина Корнiївна
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1971
5) освіта** середньо-спеціальна, Бухгалтерська школа в м. Рівне.
6) стаж роботи (років)** 25
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** бухгалтер ТДВ «Рожищенський сирзавод»
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 23.08.2017, Термін, на який обрано особу - безстроково.
9) опис Здiйснює керiвництво поточною дiяльнiстю товариства у вiдповiдностi до Статуту товариства та посадової iнструкцiї. Посадова особа обiймає свою посаду з 23.08.2017 року. Призначена рiшенням наглядової ради ПрАТ «Володимирецький молочний завод» (Протокол № 2 вiд 22.08.2017 р.) з 23.08.2017 р. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа не має. Посади на інших підприємствах не обіймає. Загальний стаж роботи - 25 роки. Протягом останніх п'яти років обіймала посади: бухгалтер ТДВ «Рожищенський сирзавод», бухгалтер, диспетчер з приймання сировини ТОВ «ТЕРРА ФУД», бухгалтер ТОВ "IНТЕР ФУД", бухгалтер ПАТ "Рожищенський сирзавод". Акцiями товариства не володiє.


1) посада* Голова наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Удовенко Костянтин Сергійович
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1985
5) освіта** Вища, Львівський політехнічний
6) стаж роботи (років)** 13
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Юрис "ТЕРРА ФУД"
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 28.04.2017, Посадову особу обрано терміном на 3 роки.
9) опис Посадова особа згоди на розкриття паспортних даних не надала. Виконує обов'язки у вiдповiдностi до Статуту товариства. Посадова особа обіймала свою посаду протягом всього звітного періоду. Переобрано на наступний термін рішенням загальних зборiв акцiонерiв ПрАТ «Володимирецький молочний завод» (Протокол № 1 вiд 28.04.2017 р.). Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа не має. Загальний стаж роботи - 13 років. Протягом останніх п'яти років обіймав посади: голови наглядової ради ПрАТ «Володимирецький молочний завод», заступника директора юридичного департаменту – начальника управлiння правового забезпечення виробничих пiдроздiлiв ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ», заступника директора юридичного департаменту, провiдного юрисконсульт, юрисконсульта ТОВ «ТЕРРА ФУД». Акцiями товариства не володiє. Є представником акцiонера "фізичної особи", що володiє часткою в статутному капiталi товариства в розмiрi 82,15%.


1) посада* Член наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Кучирка Юлiя Василiвна
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1985
5) освіта** Вища, Східноевропейський національний університет імені Лесі Українки
6) стаж роботи (років)** 15
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Юрисконсульт ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ»
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 28.04.2017, Посадову особу обрано терміном на 3 роки.
9) опис Посадова особа згоди на розкриття паспортних даних не надала. Виконує обов'язки у вiдповiдностi до Статуту товариства. Посадова особа обіймає свою посаду з 28.04.2017 року. До 28.04.2017 року на посаді члена наглядової ради був Тарасюк Валерiй Миколайович. Посадову особу обрано рішенням загальних зборiв акцiонерiв ПрАТ «Володимирецький молочний завод» (Протокол № 1 вiд 28.04.2017 р.). Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа не має. Загальний стаж роботи - 15 років. Протягом останніх п'яти років обіймала посади: юрисконсульт ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ», юрисконсульт ТОВ «ТЕРРА ФУД», помiчник адвоката, директор ТОВ «Ломекс-Консалт», юрист ТОВ «Дем’янов i компанiя ломбард «Експрес». Є незалежним директором. Акцiями товариства не володiє. Є представником акцiонера "фізичної особи", що володiє часткою в статутному капiталi товариства в розмiрi 82,15%.


1) посада* Член наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Павлюченко Леся Олександрiвна
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1983
5) освіта** Вища юридична освіта, закінчила інститут держави і права ім. Корецького Національної академії наук України
6) стаж роботи (років)** 14
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Начальник вiддiлу правового забезпечення ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ»
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 28.04.2017, Посадову особу обрано терміном на 3 роки.
9) опис Виконує обов'язки у вiдповiдностi до Статуту товариства. Посадову особу обрано рішенням загальних зборiв акцiонерiв ПрАТ «Володимирецький молочний завод» (Протокол № 1 вiд 28.04.2017 р.). Дообранна ще одного члена наглядової ради обумовлена приведенням кількісного складу наглядової ради у відповідність до статуту товариства. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа не має. Загальний стаж роботи - 14 років. Протягом останніх п'яти років обіймала посади: начальник вiддiлу правового забезпечення ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ», начальник юридичного вiддiлу ТОВ «ТЕРРА ФУД», начальник юридичного вiддiлу ТОВ «Бiлоцеркiвський молочний комбiнат». Є незалежним директором. Акцiями товариства не володiє. Є представником акцiонера "фізичної особи", що володiє часткою в статутному капiталi товариства в розмiрi 82,15%.


1) посада* Ревізор
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Тарасюк Валерiй Миколайович
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1977
5) освіта** Вища, Східноевропейський національний університет імені Лесі Українки
6) стаж роботи (років)** 18
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Юрис Рожищенської філії "ТЕРРА ФУД"
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 28.04.2017, Посадову особу обрано терміном на 3 роки.
9) опис Виконує обов'язки у вiдповiдностi до Статуту товариства. Посадова особа обiймає свою посаду з 28.04.2017 року. Д 28.04.2017 року на посаді ревізора перебувала Ковальчук Нiна Степанiвна. Посадову особу обрано рішенням загальних зборiв акцiонерiв ПрАТ «Володимирецький молочний завод» (Протокол № 1 вiд 28.04.2017 р.). Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа не має. Загальний стаж роботи - 18 років. Протягом останніх п'яти років обiймав посади: член наглядової ради ПрАТ «Володимирецький молочний завод», юрист ТДВ «Рожищенський сирзавод», юрист ТОВ «ТЕРРА ФУД», юрист ПАТ «Рожищенський сирзавод», юрист ВК ТОВ «Луцький цегельний завод № 1» ЛТД. Акціями товариства не володіє.


___________

* Якщо інформація розкривається стосовно членів наглядової ради, додатково зазначається, чи є посадова особа акціонером, представником акціонера, представником групи акціонерів, незалежним директором.

** Заповнюється щодо фізичних осіб.

2. Інформація про володіння посадовими особами емітента акціями емітента

Посада Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридично Ідентифікаційний код юридичної особи Кількість акцій (шт.) Від загальної кількості акцій (у відсотках) Кількість за видами акцій
прості іменні прості на пред'явника привілейовані іменні привілейовані на пред'явника
1 2 3 4 5 6 7 8 9
д/нд/нд/нд/нд/нд/нд/нд/нд/н
Усього