Дата розміщення: 18.04.2014
4. Інформація про обсяги виробництва та реалізації основних видів продукції
N з/п |
Основний вид продукції* |
Обсяг виробництва |
Обсяг реалізованої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим.**) |
у грошовій формі (тис. грн) |
у відсотках до всієї виробленої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим.**) |
у грошовій формі (тис. грн) |
у відсотках до всієї реалізованої продукції |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
1 | молоко та молочна продукцiя | 10,5 тонни | 56 | 48 | 10.5тонни | 56 | 47 | 2 | спреди та сумiшi | 4.7 тонни | 180.16 | 22 | 4.8тонни | 184 | 22 | 3 | сир кисломолочний | 2.0тонни | 51.3 | 9 | 2.3тонни | 59 | 10 |
___________
* Зазначаються основні види продукції, які становлять більше 5 % від загального обсягу виробленої продукції в грошовому вимірі.
** Фізична одиниця виміру (зазначити) - штуки, тонни, кілограми, метри тощо.
5. Інформація про собівартість реалізованої продукції
N з/п |
Склад витрат* |
Відсоток від загальної собівартості реалізованої продукції (у відсотках) |
1 |
2 |
3 |
1 | сировина | 50 | 2 | переробка | 22 |
___________
* Зазначаються витрати, які становлять більше 5 % від собівартості реалізованої продукції.
|